MHZ.TD - Panyadia Layanan Antenna AdatDesain anteneu Kakuatan Ti Charm Profesional
Cakupan Jaringan Pinuh
Komitmen ka IoT + Smart home, éléktronika otomotifimah Digital kontrol Industri, jaringan Radio

Profil Perusahaan

Shenzhen Megahertz Téhnologi Co., Ltd.

Nyaéta panyadia solusi anteneu kalibet dina produk komunikasi nirkabel nyadiakeun desain anteneu, jualan, manufaktur sarta jasa lianna;diadegkeun ku tim teknis senior industri urang, geus akumulasi pangalaman euyeub dina rarancang anteneu jeung manufaktur;Desain sirkuit parantos ngalangkungan sababaraha syarat tés anu ketat sareng prosés produksi standar, mastikeun konsistensi produk pikeun konsumén sareng kinerja radiasi nirkabel pikeun produk.

Tempo deui

Produk & Solusi

indéks_1
indéks_4
indéks_0
indéks_5
indéks_6
indéks_7
indéks_8
indéks_9
indéks_3
indéks_2
Komunikasi Nirkabel

Komunikasi Nirkabel

Multimedia dina kandaraan

Multimedia dina kandaraan

Sinyalna Wireless outdoor

Sinyalna Wireless outdoor

Antena internal

Antena internal

Komunikasi Nirkabel

Ngarasakeun jaringan pikeun nyadiakeun konsumén jeung solusi sambungan sakabéh pikeun alat komunikasi nirkabel ti modul nirkabel RF dewan ka anteneu RF.

Tempo deui
Komunikasi Nirkabel

Multimedia dina kandaraan

Internét of Vehicles, nyadiakeun ngiringan, hiburan audio-visual.

Tempo deui
Multimedia dina kandaraan

Sinyalna Wireless outdoor

Nyadiakeun gain tinggi, gelombang nangtung low, omnidirectional jeung anteneu arah pikeun ngajawab sambungan nirkabel kualitas luhur pikeun konsumén di lingkungan kasar, ku kituna sinyal aya dimana-mana.

Tempo deui
Sinyalna Wireless outdoor

Antena internal

Urang nyadiakeun solusi konektipitas tailored pikeun rupa-rupa aplikasi alat home pinter-volume tinggi, ti gateways in-home jeung set-top-boxes, nepi ka sél leutik tur IoT.

Tempo deui
Antena internal

Prestasi urang

Kami gaduh alat uji lapangan jauh OTA anu akurat sareng sistem uji sareng dilengkepan
leuwih ti 10 taun pangalaman dina tim produksi teknis

Pausahaan ieu sacara resmi diadegkeun

+

Jaringan jualan

+

Jumlah klien dilayanan

+

kuantitas produk urang

+

Kategori produk katutupan

Keunggulan MHZ-TD

Urang nengetan unggal jéntré ngeunaan produk, kami pilihan pangalusna anjeun

Pabrik sorangan

Pabrik sorangan

Penjualan langsung pabrik

Brand sorangan

Brand sorangan

Pamastian kualitas

Bahan Nyata

Bahan Nyata

loba dipaké

Efisiensi Tinggi

Efisiensi Tinggi

Pangiriman gancang sareng jaman konstruksi pondok

Tim profésional

Tim profésional

Panalungtikan sarta pamekaran bebas

Palayanan intim

Palayanan intim

Garansi saatos penjualan

Grid kaayaan
Éléktronik Kendaraan
Smart Home
LoT NB

Lapang Aplikasi

  • Grid kaayaan
  • Éléktronik Kendaraan
  • Smart Home
  • LoT NB

Jaringan ngagunakeun tautan fisik pikeun nyambungkeun workstation terasing atanapi host babarengan pikeun ngabentuk tautan data, supados ngahontal tujuan ngabagi sumber daya sareng komunikasi.Komunikasi nyaéta pertukaran jeung pangiriman informasi antara jalma ngaliwatan hiji medium nu tangtu.Komunikasi jaringan nyaéta pikeun nyambungkeun rupa-rupa alat terasing ngaliwatan jaringan, sarta ngawujudkeun komunikasi antara jalma, jalma jeung komputer, sarta komputer jeung komputer ngaliwatan bursa informasi.Hal anu paling penting dina komunikasi jaringan nyaéta protokol komunikasi jaringan.Aya seueur protokol jaringan ayeuna.Aya tilu protokol jaringan anu paling sering dianggo dina jaringan daérah lokal: protokol NETBEUINOVELL IPX/SPX sareng TCP/IP MICROSOFT.Protokol jaringan anu pas kedah dipilih dumasar kana kabutuhan.

Tempo deui

Ti mobil nujul kana produk dipaké dina mobil, nu merenah ngagunakeun dina mobil.Mobil paling umum MP3, MP4, GPS, DVD mobil, mesin mobil mobil, catu daya mobil, mobil, massager mobil, produk komputer mobil dipaké.Biasana dikirim ngaliwatan titik mobil, TV mobil, U disk mobil ieu jeung saterusna.

Tempo deui

Otomatisasi bumi nujul kana panggunaan téknologi éléktronik mikroprosesor pikeun ngahijikeun atanapi ngontrol produk atanapi sistem listrik sareng éléktronik di bumi, sapertos lampu, kompor kopi, alat komputer, sistem kaamanan, sistem pemanasan sareng penyejukan, sistem pidéo sareng audio, jsb. sistem automation imah utamana ngagunakeun microprocessor sentral (CentralProcessor Unit, CPU) pikeun nampa informasi ti produk éléktronik jeung listrik patali (parobahan dina faktor lingkungan éksternal, kayaning parobahan cahaya disababkeun ku rising atawa surup panonpoé, jsb) Kirim luyu informasi ka produk listrik jeung éléktronik lianna kalayan prosedur ngadegkeun.The microprocessor sentral kudu ngadalikeun produk listrik di imah ngaliwatan loba interfaces.Interfaces ieu tiasa kibor, layar rampa, tombol, komputer, telepon, kadali jauh, jsb;konsumén bisa ngirim sinyal ka komputer microprocessor sentral, atawa narima sinyal ti microprocessor sentral.

Tempo deui

Internet of Things nujul kana sambungan obyék nu mana wae nu jeung jaringan ngaliwatan parabot sensing informasi nurutkeun protokol sapuk, sarta objék bursa sarta komunikasi informasi ngaliwatan média transmisi informasi pikeun ngawujudkeun idéntifikasi calakan, positioning, tracking, pangawasan jeung fungsi séjén.Aya dua téknologi konci dina aplikasi IoT, nyaéta téknologi sensor sareng téknologi embedded.Téknologi inpormasi ayeuna gumantung pisan kana inpormasi anu didamel ku manusa sahingga komputer urang langkung terang ngeunaan ide-ide tibatan materi.Upami komputer tiasa diajar sagala jinis inpormasi anu tiasa dicandak di dunya fisik tanpa bantosan urang, urang bakal tiasa ngalacak sareng ngukur zat-zat éta, ngirangan runtah, leungitna sareng konsumsi.Urang bakal terang iraha barang-barang kedah diganti, dilereskeun atanapi diémutan, naha éta énggal atanapi kapungkur tanggal béakna.Internet of Things boga potensi pikeun ngarobah dunya, kawas Internet, lamun teu leuwih profound.

Tempo deui
71BaRxBSOTL._AC_SX466_

Bérita paling énggal

Kumaha carana milih anteneu?Anteneu internal, anteneu éksternal, anteneu cangkir nyeuseup?

Anteneu éksternal Anteneu éksternal tiasa dibagi kana anteneu omnidirectional sareng anteneu istilah tetep gumantung kana Sudut sareng azimuth lapangan sumber radiasi.Diagram radiasi jero rohangan anteneu omnidirectional anteneu omnidirectional: nyaéta, dina diagram horizontal, biasana ngagambarkeun ...

TV

Bérita paling énggal

Anteneu Tv Jero rohangan

Ngeunaan anteneu TV dulur geus akrab jeung, inget TV hideung bodas heubeul, nyaeta anteneu sorangan lajeng dimekarkeun kana anteneu TV kutub outdoor.Tapi jadi jauh, téknologi anteneu TV jeung leuwih dewasa, ayeuna anteneu bisa greatly minuhan kaperluan urang dina kahirupan, loba babaturan di pasar pikeun bu...

Kakuatan ékspor

anteneu GNSS / model industri / kustomisasi on-demand / éksklusif diwangun pikeun suksés
nyadiakeun layanan pikeun leuwih ti 1.000 konsumén well-dipikawanoh